Vårt sociala media paket

Vill ni synas, marknadsföra er hemsida och/eller ert företag samtidigt som ni bidrar till något bra?

Detta är vad vi kallar hållbart företagande så låt oss på Adhope bli er partner.

Idag är det viktigare än någonsin att följa med i den digitala utvecklingen, men inte helt lätt att ha tid, kunskap och kapitalet som behövs. Det är det vi vill hjälpa er med.

Detta får ni och mycket mer därtill.

  • Ert företagsnamn och länk (om ni har en egen hemsida) kommer figurera minst två ggr/månad i sociala medier i samband med våra olika välgörenhets projekt.
  • Ni kommer även figurera i våra nyhetsinlägg med länk och företagsnamn samt på vår hemsida.
  • Kvartalsvisa rapporter på er synlighet i våra kanaler.

30% utav månadsavgiften går till att med gemensam kraft marknadsföra inläggen för att nå en så bred och lokal målgrupp som möjligt. Varje kampanj skapas och involverar flera företag, givetvis ej konkurrerande men helst inom samma geografiska område, detta gör att vi kan lägga en större summa på marknadsföring och nå längre.

Vi sköter allt åt er utan att ni behöver göra något och det bästa av allt, minst 20% utav månadsutgiften går till våra olika välgörenhetsprojekt.

Är ni inte övertygade eller önskar mer information, läs vidare om Adhope.

Vid beställning kommer ett förtryckt formulär skickas till angiven e-post adress, detta ifylles och skickas tillbaks till oss och sedan sköter vi resten. 

Bindningstiden på våra produkter är enligt det kvartal ni blir fakturerade så om ni säger upp er tjänst så löper tjänsten till nästa faktureringsmånad.

429,00 kr/månad (faktureras kvartalsvis) 

Just nu har vi lanseringskampanj fram till 2020-03-31 och du betalar endast 295 kr/månad för det första kvartalet.