Om oss
Läs mer om Adhope.se

Vad är adhope.se?

Grundtanken och konceptet kring Adhope är enkelt och direkt översatt "addera hopp".

Från början fanns en större och framför allt bredare tanke och plan för Adhope men vi tänkte "låt oss börja någonstans istället och låt oss se vart det leder.."

I startskedet bedrivs detta endast som en hobbyverksamhet och helt utan vinstsyfte, alla pengar vi lyckas samla in kommer gå oavkortat till olika välgörenhetsprojekt som vi väljer och presenteras i vår blogg.

Eventuellt kommer det figurera en del användaranpassade annonser på sidan och vi hoppas ni kan ha överseende med detta, detta är för att vi själva ska kunna bidra mer och förhoppningen att en eventuell inkomst från detta ska hjälpa oss att marknadsföra sidan och nå ut till ännu fler. 

Varför välja Adhope.se? 

Vi är väl medvetna om att vi eventuellt jobbar lite i motvind i detta då vi ännu inte har ett företag bakom eller än hellre ett 90-konto som styrker våran tillförlitlighet och av erfarenhet är människan i dess natur lätt skeptisk. 

Dock jobbar vi bakom Adhope redan heltid och driver detta endast som ett sidoprojekt, därav är tanken att vi bör känna tillräckligt mycket folk som litar på oss för att skapa oss en grundsten att stå på och en trogen skara följare. När vi uppnått detta så är givetvis målet att starta både företag, utveckla hela konceptet och även styrka detta med ett 90-konto. Men tills dess hoppas vi att ni kan lita på oss. 

Hur kan vi styrka vår äkthet? 

Alla bidra vi samlar in kommer att redovisas och redogöras för i vår blogg som helt och hållet bygger på att göra goda ting för det kapital vi lyckas samla in eller alternativt kan undvara själva.