Nu går det bra att Swisha också!

22.02.2019

Vi har lite reflekterat över att detta med donationer går minst sagt lite trögt, hoppas och tror att det kanske underlättar då vi nu kan erbjuda Swish också som alternativ.  Vi har både skapat en egen QR-kod ni kan läsa av i Swish med hjälp utav kameran eller om ni hellre vill göra på det traditionella sättet så går det utmärkt till 076 280 55 61.

Även om PayPal är bland dom största och äldsta aktörerna  på betalningar så kanske dom inte är jättestora i Sverige men vi kan försäkra er om att era eventuella transaktioner via PayPal  på alla sätt är säkra och kontrollerade, men för er som ändå känner er tryggare med Swish så går det alldeles utmärkt.

Vad händer annars? 

Vi håller just nu på att jobba på en målbild som vi hoppas kunna presentera här på bloggen snart. Tanken är att det ska bli en punktlista som vi vart eftersom ska kunna pricka av allt eftersom vi genomför våra mål. 

Vi håller även på att titta på olika organisationer och möjligheterna till fadderbarn och bli världsförälder och har lite fastnat för Plan Sverige så hoppas vi kan presentera vårat första fadderbarn här inom kort. 

Vi tittar också på större projekt och eventuella insamlingar via dom stora organisationerna för att ge er extra trygghet och förtroende att pengarna går rätt väg. 

Men som sagt, allt detta kommer inom kort presenteras i vår lista med delmål vi hoppas kunna presentera inom kort. 

Vi är såååå glada för att ni följer oss och vår utveckling, se till att följa oss på Facebook också och lämna ett litet, litet bidrag så blir vi ännu gladare :-) 

Trevlig helg!! //Adhope