Insamling i samarbete med UNICEF, hjälp oss att hjälpa!

01.03.2019

Följ länken ovan så kommer ni direkt till våran nystartade insamling på UNICEFs hemsida. Vi har satt ett mål på 5000 kr och detta bara måste vi ju klara! 

Herregud, vrider man och vänder lite på detta så är det ju knappt en kaffepeng för en vanlig inkomsttagare. Når vi ut till 1000 personer och alla skänker 5 kr i var så är vi ju redan i hamn så snälla, sprid vårt budskap och vår insamling till alla ni känner med detta i åtanke. 

Ni kanske åker förbi affären på vägen hem såhär inför helgen och hoppsan, det råkar visst vara 4:90 kr/hg på lösgodis och vad gör man då? Jo man plockar och plockar och när man börjat närma sig ett kilo så tänker man ett extra varv. "Jag kanske ska hoppa det sista hektot och skänka dom 5 kr till något vettigt istället". Eller ännu bättre, ta det sista hektot också och sen döva era samveten genom att skänka 49 kr istället :-) 

Det skulle ju även kunna vara som det också kan vara en Fredag efter jobbet. Att man kanske skulle vilja sätta sig i soffan med ett glas gott vin eller en kall öl framåt kvällskvisten? 

Jaha och, vad kostar en god IPA egentligen? Cirka 30 kr är inte helt orimligt vill jag minnas, inte heller helt orimligt att en blir till fyra vilket också är helt okej men då har man fasiken råd att skänka en öl  till välgörenhet också :-) 

Nu ska man givetvis leva som man lär och kan redan nu avslöja att det mest troligt både bli lite godis och öl ikväll för min del så kilar direkt in på insamlingen och skänker 100 kr för att ta första steget. 

Hoppas att alla får en fin helg och har vi inte sagt det så ta ett varv in på länken längst upp och skänk ett bidrag så vi tillsammans kan förbättra tillvaron för massvis med barn som behöver hjälp. 

Tack på förhand // Adhope