Hopp
En blogg som gör skillnad

Vi har lite reflekterat över att detta med donationer går minst sagt lite trögt, hoppas och tror att det kanske underlättar då vi nu kan erbjuda Swish också som alternativ. Vi har både skapat en egen QR-kod ni kan läsa av i Swish med hjälp utav kameran eller om ni hellre vill göra på det traditionella sättet så går det utmärkt till ...

Som rubriken lyder så gjorde jag i Fredags ett experiment som jag är lite smått stolt över och som fungerade bättre än väntat. Gjorde som så att jag skrev ett sms till några nära och kära, närmre exakt 12 st personer.

Alla hjärtans dag står inför dörren som alla troligtvis vet. Oftast en dag man tillbringar med nära och kära och som symboliserar och hyllar lycka i många förhållanden. Dock är det inte alla som har samma tur i livet och många i världen kan inte ens njuta av en dräglig tillvaro.

Affärsplanen

10.02.2019

Då vi tidigare utlovat transparens och ärlighet så kan vi ju även avslöja vår ytterst korta, okomplicerade och på gränsen till oprofessionella affärsplan.

UNICEF som kämpar för världens barn, finns det något bättre ändamål? Vi har ett antal organisationer som ligger extra nära hjärtat och UNICEF är helt klart en utav dom. Delvis för att det finns så otroligt många sätt att hjälpa till på deras hemsida. Allt från att bli världsförälder, anordna egna insamlingar eller donera specialriktade paket utav...